SAAS providers marktonderzoek

donderdag 28 mei 2009

Opdrachtgever: Claranet
Status: afgerond project

Kennis is altijd handig. Om te weten hoe de Benelux markt er vandaag de dag uitziet als het gaat om online oplossingen, voerden we een SaaS cloud computing marktonderzoek uit naar hostingbedrijven die SaaS en/of cloud computing diensten aanbieden.

Het SaaS cloud-computing marktonderzoek werd uitgevoerd in samenwerking met TNO ICT. De inventarisatie van SaaS en cloud computing bedrijven behelst marktonderzoek naar branche trends, bewegingen op de markt, platformkeuze, functionaliteit, schaalbaarheid, positionering, segmentbediening, groei en de omvang van de SaaS aanbieders. Ofwel wie doet wat en wie kan wat in SaaS en cloud computing land.

Met de kennis van het SaaS cloud computing marktonderzoek kunnen we als specialist op het gebied van groei realisatie, innovatie en bedrijfsovername nog sneller schakelen en u inhoudelijk adviseren. Heeft u behoefte aan marktonderzoek advies over de groei van of bij uw SaaS en of cloud computing bedrijf of wilt u weten wie in de markt is voor een intensieve samenwerking of overname, neem gerust met ons contact op.

Share with
Sluiten