Van idee naar startup

donderdag 21 augustus 2008

Van idee naar start-up en running business

Status: afgerond project. In samenwerking met Flevum, lokatie High Tech Campus Eindhoven; onlangs heeft Corporate Affairs Start-Ups als bijdrage aan de op 21 oktober 2008 gehouden Open Innovation Experience een netwerkbijeenkomst aangeboden. De workshop ging over hoe je van een goed business idee een succesvol product of een bedrijf kunt maken. Veel potentiële ondernemers hebben een idee, willen dit vercommercialiseren, soms zelfs een bedrijf starten, maar hebben vaak weinig tijd of mensen in huis om deze droom waar te maken.

Corporate Affairs Start-Ups BV toonde de aanwezigen een eenvoudige structuur om te komen tot een succesvolle Start-Up met als voorbeeld Internet Overal BV. De aanwezigen kregen de gelegenheid om kennis uit te wisselen en te discussiëren over innovatie en de nieuwste technologische ontwikkelingen. Vooral de bijdrage van innovatie aan share-holder-value leidde tot een interactieve discussie.

Wilt u nog even napraten of met ons van gedachten wisselen over onderwerpen als innovatie en groei, dan kunt u met ons contact opnemen. Wij zien uw inspirerende ideeën graag tegemoet!

Share with
Sluiten